fbpx

Andreea si Tudor

  • Nunta
  • Adjud Vrancea
  • 28 Sep 2019

Nuntile sunt specialitatea mea si intotdeauna am experimentat cat de mult pot sa imi depasesc acele cadre clasice, dar foarte frumoase, am incercat de fiecare data sa nu am limite in ceea ce priveste inspiratia si creativitatea in toate formele ei! Asa ca nu m-am oprit si sunt mandru ca am reusit sa pastrez in fiecare fotografie de la fiecare nunta, acea tusa personala a fiecarui eveniment in parte alaturi de modalitatea mea unica de a da viata imaginii!
Dar cel mai mult sunt mandru de mirii mei, oameni care rezoneaza cu nebunia mea si alaturi de care fotografiile nu numai ca prind viata, dar raman asa vibrante pentru generații intregi!
Andreea si Tudor si lait-motivul nuntii lor: distractia nonconformista, in toate etapele, locurile cu oamenii dragi lor! Iar pentru asta eu si lentilele mele i-am apreciat maxim. Tudor este capitan de vas, un om al marii si un calator neinfricat. Sunt convins ca marea i-a oferit multe prilejuri de a se afla in situatii limita si de a lua decizii rapide. De aceea sunt convins ca este printre putinii care stiu sa aprecieze frumusetea si plenitudinea vietii la valoarea pe care o merita. De aceea, fiecare intalnire cu cei dragi ai lui este tumultoasa si cu sufletul deschis pentru a se hrani cu energia si voia buna a lor, sa ii ajunga peste mari si tari. Iar pentru Andreea, nu-i usor. Cand vreodata sa iti astepti sotul acasa la cateva luni, sa il poti imbratisa, sa iti poti elibera toate gandurile si visele pe care nu ai reusit sa i le povestesti in diminetile cu miros de cafea cand locul lui la masa a fost gol, cand trebuie sa fi si femeie si barbat in casa, dar mai ales, cand pui capul pe perna, cand a fost usor?!
Ziua aceasta de nunta a fost ca o colectare de toate aceste momente cand nu au fost impreuna si acum au zis „Hai, sa ne distram si sa lasam toate gandurile si ideile in seama altora, a celor ce sunt prea ocupati sa se lase traiti de viata si nu invers!”
Mi-as dori mai multe cupluri vibrante ca acestea, care isi pun amprenta cu mare personalitate pe evenimentul lor si il fac memorabil!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp