fbpx

Andreea si Victor

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 01 Jun 2019

Partea preferata de la fiecare eveniment este primul contact cu primii oameni pe care ii intalnim in acea dimineata! Pot fi prieteni, un parinte, mireasa sau mirele, primul impact cu incaperea si cu toate detaliile ce fac diferenta! Iar inceputul acesta ni se pare cel mai greu, pentru ca oricat de multe evenimente am fi fotografiat, nu suntem % siguri de nimic ce va urma. Nu stim cum sa ne proiectam asteptarile, daca totul va merge conform planurilor mirilor sau daca vom gasi cea mai buna lumina pentru cele mai reusite fotografii, pentru cele mai asteptate amintiri! Si cu cat inaintam in zi, ne relaxam si noi si mirii si invitatii si parca totul vine de la sine! Incet ies la iveala cele mai faine momente de fotografiat, cele mai bune locuri pentru a pune in valoare ceea ce conteaza pentru fiecare personaj din poveste. Reusim sa ne detasam de asteptarile pe care, inconstient le avem cu fiecare eveniment, si sa lasam inevitabilul sa ne surprinda.
Amuzant pare si faptul ca uneori mirii nu stiu ce se intampla si cum se intampla pentru ca noi, în verva si pasiunea noastra pe care o depunem in fiecare zi, ii atragem in jocul nostru, le oferim momente extra pe care nu le-au planificat, le oferim viziunea noastra pentru cea mai buna versiune a zilei lor minunate! Da, nu avem curajul sa lasam totul la intamplare, ne place haosul de la o nunta traditional romaneasca, insa in varianta noastra organizata. La final, toate aceste amintiri raman parte din atentia si implicarea echipei foto!
Andreea si Victor si-au construit relatia de dragoste nu bazandu-se pe implicarea noastra , ci pe daruirea lor, alegerile pe care le-au facut si acceptat, compromisul si planurile de viitor de impreuna. Nu sunt nici primii, nici ultimii oameni care se iubesc si care vor suferi deseori. Insa fac parte cu mandrie din randul celor pentru care casatoria reprezinta relatia asumata trup si suflet, consacrata, locul de unde pleci si la care te intorci nu pentru ca ai semnat negru pe alb într-o hartie, ci pentru ca ai facut un legamant cu propria ta constiinta si propriul tau suflet ca o viata iubita in doi este tot ce ai nevoie pentru o implinire completa!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp