fbpx

Axi si Cosmin

  • Nunta
  • Targoviste
  • 15 Sep 2018

Sunt întrebat deseori de ce nu plec din Targoviste? De ce nu ma mut intr-un oras mai mare, cu mai multe posibilitati, cu scoli mai bune si spitale private, cu parcuri mai multe si oameni mai educati… Undeva unde sa imi pot cultiva pasiunea si meseria mai mult si mai bine!
Si imi iau un ragaz de o secunda sa raspund prin toate motivele mele de ce Targoviste este locul meu de acasa! De unde am pornit si de unde revin in fiecare dimineata cu rasaritul in bordul masinii si cu plăcerea de a locui intr-un oras unde ma salut cu ai mei pe strada, la banca, la scoala, la florarie , la supermarket, la zecile de evenimente la care am participat aici! De ce as pleca din casa mea, cand oamenii faini sunt oriunde ii doresti tu sa fie?! Cand la fiecare eveniment la care particip imi ia jumatate din zi sa ii salut pe fosti clienti, prieteni, viitori miri sau mamici și tatici?! Acasa ma simt ca acasa!
Iar acasa la Alexandra și Cosmin m-am simțit Uauu… si nu cred ca numai eu!
Anul trecut la cununie, a fost asa, un preview a distractiei ce urma sa fie anul acesta! Preview-ul a fost unul promitator și ziua nuntii a fost deosebita prin simplul fapt ca m-am simtit inconjurat de oameni faini, cel putin eu de asta doresc sa imi aduc aminte in zilele de nunta, de toate momentele frumoase, ce merita pastrate in amintiri de-o viata!
Oameni, farmec, culoare, muzica, dans, balamuc, % zi plina!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp