fbpx

Botez Ariana

  • Botez
  • Bucuresti
  • 27 Feb 2017

Sarbatorind viata! Sarbatorind implinirea! Sarbatorind fericirea si iubirea! Asa ii gasim mereu pe clientii nostri atunci cand pasim la ei in casa pentru fotografirea tuturor momentelor ce merita a fi celebrate. Si toate ar trebui pastrate in eternitate intr-o mica fotografie, acolo ascunsa in cartea familiei ce devine tot mai buna de savurat cu trecerea timpului!

Astazi o vom sarbatori pe Ariana si pe ai ei frumosi parinti si cel mai minunat si simpatic fratior! O iubesc la nebunie toti ai casei, o gargarita cu ochi minunati ce a implinit o familie fericita!

Este o sarbatoare si o onoare sa fotografiez acesti oameni minunati imbracati intodeauna in costume de gala si afisand o atitudine atat de eleganta incat fotografiile ies de la sine. Toate detaliile care fac diferenta intre un eveniment si altul ma ajuta sa le conturez povestea si sa o pastrez unica printre sutele de povesti la care sunt martor.

Ariana este speciala pentru ca este iubita de trei ori si cel mai si cel mai mult este iubirea fratelui ei mai mare. Sunt doi ingerasi ce lumineaza casa si in cel mai intunecat moment al noptii, sunt acele stelute calde, senine, stralucitoare care te ghideaza fara nici un fel de teama in viata. Alaturi de ele ai putea trece peste orice, pentru ele mami si tati se trezesc dis de dimineata si fac toate planurile si le duc la bun sfarsit intotdeauna incununati de succes. Alaturi de ei nimic nu pare a fi imposibil. Ei doi fac ca fiecare cadere sa fie usoara si fiecare pas inainte sa fie o aventura extraordinara, alaturi de ei orice fir de iarba are o poveste si orice gargarita are o mamica si orice ursulet de plus poate fi super-erou. Alaturi de ei mami si tati nu uita niciodata sa zambeasca si sa traiasca, sa celebreze viata si tot frumosul ce ii inconjoara. Pentru ca prin ochii Arianei si ai fratiorului ei lumea este buna si minunata!

Cu drag, va dorim sa pastrati toate aceste daruri inocente cat mai mult timp!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp