fbpx

Botez Ayana

  • Targoviste
  • 08 May 2016

Ayana s-a crestinat duminica 8 Mai 2016, Targoviste

Nu stiu daca sa incep cu sfarsitul sau cu inceputul acestui eveniment remarcabil din viata Ayanei si, din fericire, si din viata mea. Mi-a placut tare mult de aceasta micuta pe care o cunosteam inca din burtica mamei. Acest eveniment a fost placut, dragalas si vesel. Mi-a placut atmosfera relaxata si oamenii calzi pe care i-am cunoscut sau i-am revazut cu drag. Insa vedetele zilei au fost fetele lui tata: bebelusa mica, surioara si mama! Nimic extravagant sau foarte fancy, decat dragoste pura si zambete inocente, decat seninatate in priviri si vorbe soptite cu multa tandrete intr-o familie in care linistea, intelegerea, respectul, dragostea intre parinti si pentru copii troneaza peste orice.

Taina botezului infaptuita intr-o locatie deosebita pentru ca micuta Ayana sa fie crestinata pe cat de traditional se poate a fost unul din cele mai importnate momente ale zilei.

Spuneam daca sa incep cu inceputul sau cu sfarsitul pentru ca surpriza dulce de final a fost woooaaw. Delicios de aratos si gustos, un tort pe care nu l-as fi taiat sau mancat niciodata pentru ca arata foarte bine. Un tort special pentru o fetita speciala!

Mami, tati, sora mai mare si Ayana, ma bucur tare ca am participat la al vostru eveniment memorabil. M-am minunat si bucurat ca un copil alaturi de voi, m-a fascinat zambetul si inocenta Dariei impletit cu al micutei vesele si fara griji, Ayana!

Multe zile senine, cu soare si culoare, familie draga!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp