fbpx

Botez David Andrei

  • Campina
  • 04 Jul 2020

Suna alarma la ora 6.30. O dai putin, doar putin pe snooze. Mai vrei sa furi inca 5 minute de somn, dupa ce noaptea trecuta a fost un maraton intre alaptat, schimbat scutece, leganat si printre picaturi ti-ai lasat pleoapele sa se inchida pret de o secunda. Cele 5 minute trec ca o rasuflare si apoi sari din pat cu mintea deja plina de planurile si „to do list” de facut pe ziua de azi. Slava Domnului ca s-a inventat cafeaua, licoarea magica. Iti mai acorzi cateva minute de liniste si pace, iti permiti sa te „amagesti” ca in curand vei pleca in acel concediu pe insula aceea pustie, cu cartile pe care le tot cumperi de ceva vreme ( momentan nu mai visezi la pantofi si blugi slim fit) si cu el, sotul tau alaturi de care ai realizat cele mai minunate lucruri. Si apoi, zbang… revii la realitate, s-a trezit si ziua incepe!!!!

Bine ai venit in viata noastra, minune cu ochi de catifea si miros de magie, suflet drag si mare cat nu exista universul, zambet sincer si molipsitor. Tu ai dat un nou sens vietii noastre linistite, tu ne-ai panicat ca nu iti vom putea face fata, razand în sinea ta de neghiobia noastra de parintii speriati de toate nimicurile. Tu detii controlul suprem a tot ce se intampla si ne spui, in moduri pe care noi inca nu le intelegem, cat de simpla poate fi viata si existenta noastra doar traind-o simplu, prin joaca si magie, fara griji si fara mii de chestii inutile. Doar fiind acolo, alaturi unii de altii, imbratisandu-ne si acordandu-ne atentie si timp de a descoperi toate micile placeri care nu sunt nici scumpe, nici greu de atins.
Multumim tie, copil minunat pentru ca alaturi de tine noi invatam sa fim cei mai fericiti parinti! Iar daca uneori, vom fi obositi si tristi si morocanosi, tu doar priveste-ne si dojeneste-ne cu ochii tai expresivi, in care iubirea se scalda in nemarginita frumusete!
Mama si tata, doi parinti stangaci care te iubesc enorm!
Cu drag, echipa FotoDumbravă! Cea care va ajuta sa pastrati intotdeauna bucuria din momentele nepretuite!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp