fbpx

Botez Filip Alexandru

  • Botez
  • Rucar
  • 13 Aug 2016

Filip Alexandru, sambata 13 august 2016

Intr-o zi superba de vara, intr-un coltisor desprins parca din Rai, cu oameni dragi si prieteni buni alaturi, Filip Alexandru si-a primit botezul crestin.

Pentru ca mami si tati si tati au dorit ca fratele mai mare sa aiba un tovaras de joaca, un sprijin si cel mai bun prieten pe viitor, s-au gandit sa mai faca un bebe. Si spre bucuria lui, bebe este tot un baiatel. Asa, sa nu planga jucariile prea mult atunci cand fratele mare nu se va mai juca cu ele. Si nici mami si tati sa nu calce linistiti prin casa fara teama ca se vor intepa inevitabil intr-o piesa minuscula de lego sau cand se vor intoarce seara de la lucru vor trebui sa rastoarne casa sa gaseasca omulteul special din nu-stiu-ce serie cu Ninjago :D!

Si-apoi unde-s doi puterea creste! Da, cresc si iubirea, rabdarea, atentia, munca si devotamentul. Cresc si economiile si orele de munca ;)! Dar cresc in binecuvantare!

O pensiune superba cu o priveliste minunata! Natura si aer proaspat, culori vibrante si aer fresh. Doamne frumoase si domni eleganti! Petrecere intima, un decor super de la PaperFlowers, un meniu cu totul si cu totul special. O zi si o seara speciala pentru Filip!

Iar pentru noi, onoarea de a le fi alaturi!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

 

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp