fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Botez Ianis

  • Urziceni
  • 23 Nov 2013

Ianis Cristian, Urziceni

Orice am face in viata asta pe pamant, vrem sa facem bine, ne nastem cu dorinta de a face bine, de a progresa si de a darui celor din jur cate ceva. Stiu, poate nu multi cred asta, dar atunci cand copii se nasc ei vin din rai si vin cu o dorinta innascuta de a face bine. Pe parcurs, maturizandu-se, crescand in medii si familii mai putin comunicative multi dintre noi ne pierdem entuziamsul si dorinta de a ne indeplini visele, de a dori sa facem bine, de a trai frumos si sanatos. Multi oameni mari au uitat ca au fost candva copii… au uitat bucuriile vietii, au uitat sa zambeasca, sa miroasa o floare, sa admire o pajiste verde sau pur si simplu sa asculte vantul. Dar, Slava Domnului, sunt si multi cei care simt ca au o datorie pe acest pamant, o datorie ce nu se transforma in povara, ci in cel mai natural si firesc lucru: acela de a aduce pe lume copii din rai, acela de a-i creste, de a le fi alaturi si de a-i ajuta sa se dezvolte armonios, sperand ca, intr-o buna zi isi vor indeplini visele. Iar atunci, parintii, oamenii mari, isi vor retrasi copilaria si se vor simti mandri ca au avut atata curaj si intelepciune incat sa nu se teama de a fi din nou copii.

Anca si Stelian fac parte din acele familii binecuvantate cu un copil din rai, Ianis Cristian. Un copil sanatos, frumos trup si suflet, cu zambet mare si cu acea sclipire in ochi ce poarta in ea toate visele si asteptarile marete de la aceasta viata. Iti dai seama ca va fi un invingator, nu pentru ca are o armata de oameni alaturi de el care sa il ridice atunci cand poate va cadea, ci are alaturi de el o mama cu suflet mare si un tata puternic, doi parinti intelepti si binevoitori care il vor creste ajutandu-l sa-si descopere calitatile, dorintele si ii vor da atat cat va avea nevoie. Nici prea mult, nici prea putin, doar suficient pentru ca Ianis sa isi gaseasca singur drumul in viata. Suficient cat sa ii faca pe Anca si pe Stelian mandri de ei, mandri de el si sa uite toate greutatile si clipele mai putin placute ce au dus toate la cosntruirea unui om deosebit.

Noi le dorim sa ramana uniti, intelepti, curajosi si perseverenti, sa ne ofere mereu exemple de oameni de calitate – asa cum i-am cunoscut- si, poate peste ani, sa il revedem pe Ianis si sa ii multumim personal ca i-am fost alaturi intr-unul din momentele importante din viata lui!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp