fbpx

Botez Nicholas Ayann

  • Botez
  • Targoviste
  • 25 Apr 2020

Fotografia nu reprezinta o necesitate primordiala pentru o existenta normala! Fotografia este mult mai mult decat atat: fotografia reprezinta o stare, un sentiment, un moment unic, un lux pentru sufletul si pentru amintirile tale! Orele trec, zilele se scurg si anii zboara cat ai clipi. Singurele care raman ancorate ca marturie a existentei tale sunt amintirile creionate perfect in cele mai frumoase fotografii!

 Botezul sau cununia religioasa intre doua suflete care se iubesc, nu tin cont de vremuri, pentru ca ghemul timpului se va desira. Si pentru ca in toate momentele vietii gasim surse inepuizabile de optimism si bucurie, avem nevoie doar de putina hotarare, determinare si implicare sa facem ari din ce avem!
Uite asa, in timp de restrictii, viata isi continua cursul, iar fotografia noastra ramane in sufletul si amintirea oamenilor! Un botez de 8 persoane, inimaginabil de altfel vreodată a fost, pentru noi, mult mai intens si emotionant decat ne-am fi asteptat!
Si la vremuri noi, aparate noi:  F64 ne-a ajutat sa ne obisnuim cu un Canon mirrorless. Deci, emotiile la acest botez au fost mari din mai multe puncte de vedere.
Suntem convinsi insa ca micutului Nicholas, peste ani, mami si tati ii vor povesti de aventura botezului lor si vor ramene cu totii incantati de aceste fotografii speciale din vremuri si mai speciale!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp