fbpx

Botez Noah

  • Botez
  • Bucuresti
  • 01 Feb 2020

De cate ori se naste un copil, ni se deshide o lume noua, ni se spune: „Uite, asta este sansa ta noua de a face acele lucruri frumoase si minunate cu tine si cu cei din jur! Acest copil iti binecuvanteaza viata si el te va ajuta pe tine sa te perfectionezi in bine, frumos si curat, sa te intregesti in viata ta!”
Cu aceasta inima noua ce va bate alaturi de tine, draga mama, drag tata, scump fratior si nepretuiti bunici, veti incerca cu totii sa dati un sens mai complex existentei voastre pe pamant! Este ca primavara sosita dupa o iarna grea si vanturi puternice, este ca o gura de aer proaspat cand scoti capul la suprafata din oceanul involburat sau ca o oaza pura de liniste in care pur si simplu stai si iti asculti sufletul, visele si trairile de care poate nu mai reuseai sa iti aduci aminte!
Pe de alta parte, cu orice noutate aparuta in traiul nostru repetitiv si programat, aduce multe intrebari, al caror raspuns nu sta scris in nici o carte. Fiecare din voi va trebui sa-l modeleze si sa-l perfectioneze pentru ca noua viata sa aiba sansa cea mai mare la fericire, in primul rand!

Fratiorul lui Nikolas, micutul Noah si-a ales bine parintii, ii va ferici in toate etapele cresterii sale. Iar familia lui minunata nu se va opri nicicand din a-l sprijini in drumul lui, cautand si gasind cele mai bune solutii pentru ca Noah si Nikolas sa decida ei insisi care este drumul pavat cu dragoste, respect, prieteni si frumos pe care vor sa il parcurga!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp