fbpx

Botez Raisa Stefania

  • Botez
  • Targoviste
  • 02 May 2020

Pentru trupurile mici de bebelusi, ziua crestinarii este un moment de mare agitatie si cu multe fete noi, necunoscute si tare curioase sa-l adore pe micut! Pentru sufletele de oameni mari, de parinti si bunici, aceasta zi este de o importanta deosebita, reprezinta un ritual special care face legatura cu traditiile si radacinile lor, cu trecutul, dar si cu toate visurile lor marete!

Raisa Stefania, un suflet de copil dorit si asteptat, reprezinta binecuvantarea pe care Dumnezeu si-o arata catre orice familie. Adorabila, atenta, curioasa! Foarte serioasa, parand a incerca pe tot parcursul zilei, sa inteleaga fiecare etapa si fiecare gest pe care toti cei din jurul ei il faceau. Mami care era foarte atenta cu tinuta ei, foarte noua si tare draguta, tati care se agita, desi el incerca sa fie calm, sa fie totul bine, un nene care ii tot facea poze si la care s-a  incruntat de cateva ori ca a obosit-o prea tare, alti barbati seriosi si cu o voce groasa care se tot invarteau in jurul ei si care au bagat-o intr-o mica piscina, tuturor copiilor le place balalceala, dar la piscina. Si apoi, i-au mai dat si un lapte acru! Noroc cu nasii ca au inveselit-o repede si au ajuns acasa unde o astepta un decor delicios pe care ea l-ar fi ” rearanjat” putin daca ii dadeau voie!
Cat Raisa va fi mica, toti cei din jurul ei se vor ingriji de bunastarea ei fizica si sufleteasca. Va creste si va fi educata cu valorile in care familia ei crede, cu iubirea si dedicarea completa pe care parintii i-o vor oferi, cu rabdare si responsabilitate. Pana cand Raisa isi va capata independenta, o parte din filele cu amintiri vor fi scrise de parinti si cu ajutorul acestora! Celelalte, infinit de multe altele, vor ramane in grija ei, sa continue sirul colorat, vesel, cu soare si cu ploaie, cu zambete, cu furtuni aprige si apoi cu minunate curcubee! In toate acestea isi va regasi radacinile, isi va crea altele, dar, intotdeauna va fi incurajata de dragostea infinita a parinitilor ei!
Si oricand va dori sa isi readuca amintre de momente din viata ei, va avea mereu la indemana, imaginile cele mai pretioase ale ei!
Cu drag, Echipa FotoDumbrava!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp