fbpx

Botez Stefan Alexandru

  • Botez
  • Bucuresti
  • 17 Mar 2018

Căminul fiecăruia spune o poveste, despre el și ea, despre ce au devenit împreună și cum și-au împletit elegant, durabil și cu multă dragoste pasiunile fiecăruia ce ii leagă și mai mult, dar le păstrează și din personalitatea ce i-a unit de la bun început.

De câte ori ajung in casele oamenilor pe care am ocazia să îi cunosc ( Și slavă Domnului, întâlnesc mulți) și văd un colțisor cu fotografii mă simt oarecum mândră, în sensul curat al cuvăntului, pentru că fac și eu parte din făuritorii de amintiri. Privesc cu încântare la acele imagini care povestesc atât de bine despre cine și ce contează în familia lor, despre relațiile cu cei dragi, despre începuturile lor, despre zilele lor importante, despre locurile pe care le-au vizitat, despre cum aleg ei să își petreacă viața atât de scurtă pe acest pământ.  Și încearcă să lase în urmă valori în care cred și pe care le doresc continuate.

Pentru mine familia este cel mai important lucru din univers. Soțul și prietenul meu de suflet, copiii, părinții bunicii sunt valorile mele. Atunci când întâlnesc alți semeni de-ai mei ce împărtășesc aceleași valori, mă simt fericită și plină de speranță.

Ștefan este fericitul posesor  al unui cămin cald, binecuvântat cu dragoste, înțelegere și răbdare, cu valori bine înrădăcinate în societatea destul de șubredă din zilele noastre.  Înconjurat de prieteni calzi și iubitori, sinceri și prosperi, apropiați mamei, tatălui și bunicilor. Cu nași frumoși spiritual și trupesc ce, cu siguranță îi vor fi alături pe drumul, uneori anevoios al vieții.

Mă bucur că imaginile mele vor mai scrie încă o filă în povestea lor.

Să crești sănătos, fericit, mereu cu o doză de inocență și mereu optimist, să cauți întotdeauna binele în tot ce te înconjoară și să mulțumești semenilor pentru orice lucru învățat.

Cu drag, echipa FotoDumbravă!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp