fbpx

Botez Tudor

  • Botez
  • Galati
  • 12 Nov 2016

Ma uit in privirea lui si incerc sa descopar ce minune exista acolo, incerc sa cuprind totul si sa admir cu nesat aceasta fericire ce mi-o acorda fara sa stie de ce si cum acest pui de om!

Ma uit si nu ma mai satur sa il observ, sa il studiez, sa ii numar degetelele de la maini si picioare, sa ii miros parfumul de bebelus, sa raman fara cuvinte la zambetul lui si repet in gand ce binecuvantata sunt! Ce mama fericita si imperfecta sunt si zambesc stiind ce copil perfect am adus pe lume!

Cum era viata mea inainte de el…A, da! Era linistita, dar seaca. Era plina de nopti alaturi de prieteni prin restaurante sau cluburi, dar fara nici o implinire. Si mai era cu nopti dormite fara intrerupere, daaa. Dar dimineata cand ma trezeam eram pustiita! Si da, era fara nici o grija, fara nici cea mai mica responsabilitate din partea mea, dar nu eram mandra! Mandra ca pot sa fiu alaturi de el, sa il indrum, sa incerc sa citesc toate cartile in materie de educatie pentru copilul meu, chiar daca pungile de la ochi au ajuns la gura, sa incerc sa il sustin si sa fiu mereu cu zambetul pe buze si cu liniste in privire si in cuvinte ori de cate ori tipatul lui imi da un semnal de alarma ca ceva nu este in regula.

Da, stiu, poate nu mai am timp de o cafea cu sotul meu si de o mica barfa cu prietenele dragi. Dar ei sunt acolo si ma asteapta sa imi cresc si educ minunea, ma sustin si ma incurajeaza atunci cand simt ca dau semne de neliniste. Pentru ca el are nevoie de mine mai mult decat au altii, pentru ca el, atunci cand va iesi in lume va fi oglinda mea, a casei si familiei mele, a sfaturilor si incurajarilor mele. Si atunci voi sti ca am reusit!

Eu sunt mama lui Tudor! Si ca voi, ca toate mamele din lume, sunt fericita si implinita!

Multumim, mama si tatal lui Tudor pentru onoarea de a face parte din minunea voastra!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp