fbpx

Camelia si Mihai

  • Nunta
  • Domeniul cu Ciresi
  • 03 Sep 2021

Intr-o zi de 3 Septembrie, pentru anul 2021, in emisfera noastră a picat vineri! Mai puțin importantă numele ei, mult mai importantă este vibrația pe care a transmis-o in univers și modul cum el a reacționat la toata aceasta emoție! Cum in aceasta zi, in tot universul au fost poate sute de cupluri care și-au unit destinele, in fata lui Dumnezeu, in fata comunității din care fac parte sau doar unul fata de celălat, promițându-și încredere și iubire de atunci înainte! Cum întreaga  natura a binecuvântat fericirea tuturor și a luat parte la începuturi noi, de dragoste, de legăminte, de casnicii! Ce frumos și înălțător este ca oamenii încă mai cred in aceste uniunii sfinte, in importanta lor, contribuind astfel la consolidarea speranței si încrederii in ceea ce înseamnă căsătorie!

Camelia si Mihai si-au luat acest angajament, cu ochii închiși, sub vraja iubirii si a încrederii unul in altul, dar cu hotărâre si siguranța! Știu ca va fi o poveste foarte frumoasa si ca vor avea multe pagini de scris la ea, ca uneori cerneala se va mai usca si vor trebui sa facă eforturi sa o reîmprospăteze! Știu ca nu va fi mereu un soare sclipitor si copaci cu bolta verde si bogata sa Ok apere de caldura toropitoare, ca deseori vor fi furtuni si nu vor fi pregătiți sa le înfrunte, ca vor merge de mâna pe gheata subțire neștiind când se va putea crăpa, dar ca întotdeauna vor fi împreuna, vor încerca si vor fi mândri de ei la final de zi!
Ziua nuntii lor a fost proaspăta si multă vibranta! Am făcut fotografii minunate in cele mai neașteptate locuri si am ras mult si fără ocolișuri!
Așa va dorim sa va fie căsnicia, proaspăta, magica si vesela!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp