fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Carla Maria

  • Targoviste
  • 11 Oct 2014

Carla Maria, 11 octombrie 2014, Targoviste

 Femeile sunt acele fiinte sensibile, romantice, si foarte emotive care iubesc cu pasiune orice lucru frumos! Este o definitie partial „generala” si imi place sa cred ca in interiorul fiecarui trup de femeie se regaesc aceste calitati- da, zic bine, calitati- tradate sau nu dupa puterea ficareia.

Imi mai place sa cred ca mamele noastre sunt niste ingeri pe care Dumnezeu i-a lasat pe Pamant sa ne poarte noua de grija, sa ne alinte, sa ne ingrijeasca, sa ne iubeasca neconditionat. Sa faca deseori gesturi pe care taticii, in desele lor interactiuni cu bebelusi, sa nu le poata intelege, dar pe care sa le accepte cu mare drag, de dragul fericirii!

De aceea, ca fiica si ca mama, inteleg multe dintre clientele mele care sustin eforturi sentimentale si materiale pentru ca bebelusii lor sa fie cei mai rasfatati din toate punctele de vedere. Stiu ca ai nostrii copii  nu vor ramane mult timp asa. Vor incepe sa mearga, se vor maturiza, vor cauta independenta si ne vor lasa camera lor goala. Sta in firea lucrurilor sa se intample astfel. Dar, ca femei, ca mame, dorim sa pastram cat mai mult bucuria primului zambet, al ganguritului, al manutei ce ne cauta pielea sau a ochisorilor ce se lumineaza cand ne vad fata. Ne face o deosebita placere sa costumam bebelusii in cele mai frumoase si delicate hainute, sa le oferim confort si liniste, un camin calduros si frumos decorat, toate acestea vor contribui la dezvoltarea lui ca om, ca viitoare femeie, sotie si mama.

Am scris toate acestea si probabil as mai avea sa scriu multe altele – daca nu m-ar zori sotul meu sa termin pentru a putea posta fotografiile- uitandu-ma la Carla Maria, fetita lui Catalin si Aida, un cuplu perfect de sot si sotie si doi parinti foarte dedicati.

Exemplul lor ar trebui sa il luam cu totii, nuantat bineinteles in functie de detalii si de preferinte, insa dragostea, respectul si grija ar trebui sa primeze inaintea tuturor.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava! 

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp