fbpx

Carmen si Adrian

  • Nunta
  • Stirbey
  • 23 Aug 2014

Carmen siAdrian, 23 august 2014, Stirbey

Intotdeauna este o placere sa participam la nunti deosebite si sa fotografiam oameni placuti si frumosi! Si este o placere „vinovata” pe care ne-o permitem saptamanal. Insa, nu avem saptamanal onoarea sa fim la Palatul Stirbey, intr-o atmosfera de poveste alaturi de miri desprinsi dintr-un basm.

Carmen siAdrianne-au facut aceasta onoare iar noi i-am rasplatit cu fotografii frumoase si memorabile.

Am citit undeva : „Nimic nu se pierde, totul devine amintire!” Ce poate sa fie mai onorabil decat sa sti ca pot sa transformi trecutul unor oameni in amintiri pe care timpul sa nu le degradeze nicicand?!

Alaturi de placerea de a fotografia o slujba impresionanta in natura, sub binecuvantarea cerului si a soarelui placut de amiaza, ne-am reintalnit si cu Enjoy Band care nu inceteaza sa ne minuneze de fiecare data cand ii ascultam, desi ii vedem destul de des.

Carmen este o aparitie romantica si suava, senina si delicata. Adrian este chiar un personaj din basme, unde protagonistii sunt blonzi aramii si romantici incurabili. Nu am reusit sa ii cunosc suficient indeaproape sa va povestesc despre ei, sunt convins ca orice poveste ar fi intre ei este una minunata, pe care doar ei au privilegiul de a o pastra intacta si mereu proaspata.

Imi revine si mie acum onoarea sa spun povestea zilei lor de nunta in aceste imagini placute, colorate si calde, imbelsugate cu dragoste si frumusete!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp