fbpx

Catalina si Cristi

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 30 Sep 2017

Am rugat-o pe Catalina sa ne ajute cu câteva detalii pe care nu le stiam despre ei si povestea lor de dragoste ce i-a făcut să-si jure iubire toată viata! De obicei, miresele ne trimit cateva randuri importante pe care noi le împachetat intr-o istorisire speciala si originală. Astăzi însă, Cătălina ne-a spus povestea lor atâta de frumos, încât cuvintele noastre nu își mai gasesc rostul.

Ne simtim onorați ca le-am fost alături, ne simtim mândri și optimiști sa mai întâlnim tineri cu valori si cu iubire împărtășită ca a lor.

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

„Povestea noastra a inceput cu un dans, intr-o frumoasa zi de iarna, fiind niste adolescenti inocenti, visatori si cu inimile deschise.

Impreuna, timp de un deceniu, am construit o poveste de dragoste unica. Pas cu pas, sufletele noastre unite au prins glas, si-au dat mana si au jurat dragoste vesnica in fata lui Dumnezeu.

Eu, o fire vesela, incantata de fiecare clipa a vietii, foarte atenta la detalii, perfectionista, pasionata de arta fotografiei si de calatorii, iar el, calm, ambitios, romantic, pasionat de tot ceea ce tine de medicina, dar si de experimentarea unor lucruri noi. Amandoi iubim aventura, ne bucuram din plin de lucrurile marunte si facem din fiecare zi petrecuta impreuna un prilej de a ne aminti cat de frumoasa este viata in doi. 

Imbinarea perfecta a calitatilor si defectelor noastre a dus la aceasta relatie care a inceput acum 10 ani de zile, avand fluturi in stomac chiar si acum, de fiecare data cand ne intalnim.

In urma cu 2 ani, sub parfumul delicat al lamailor, intr-o seara calduroasa de vara, in insula care ne-a lasat o amprenta in suflete, insula zeilor, Capri, am auzit cea mai frumoasa intrebare , „Vrei sa fii sotia mea?”, urmand un „DA” spus din toata inima, cu ochii in lacrimi.

Micile surprize, atentia la detalii, scrisoricile de dragoste, increderea reciproca, dragostea infinita au facut din acesta relatie o poveste de dragoste de invidiat.

Iubirea adevarata nu are o definitie sau o formula magica, pur si simplu te lasi prins in mrejele ei, ducandu-te pe taramuri de basm, in care totul este minunat.”

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp