fbpx

Catalina si Dean

  • Nunta
  • Targoviste
  • 06 Jul 2013

Sunt atat de multe povesti frumoase in viata aceasta, singura pe care o stim 🙂 (s-ar putea sa ne mai bucuram de o alta, in pararel:))))), incat ne minunam mereu cum Dumnezeu este atat de creativ sa le faca pe toate – povestile- unice, frumoase, originale si mereu altfel si pliiine de iubire. Si noi, ca fotografi participanti la un eveniment important si vesel din viata protagonistilor suntem atat, dar atat de norocosi ca ne putem bucura inimile cu povestile de dragoste a acestor oameni minunati. Dupa fiecare eveniment suntem mai impliniti si cu inima mai usoara pentru ca ne-am petrecut week-end-ul alaturi de oameni indragostiti care ne-au umplut de optimism, voie buna si ne-au ajutat sa vedem inca un alt mod de a iubi si de a impartasi.

Ok, ca am filozofat cam mult 😀 sa va povestim de Catalina si Dean, in aparenta o poveste clasica, el o vede, ea il remarca, se indragostesc, se casatoresc si … they’ve lived happily ever after. Dar sa vedeti ca nu este chiar atat de simplu. Nu stim povestea cu de-amanuntul,  dar ne este suficient sa tragem cu ochiul, doar atat, la privirea tandra pe care o afiseaza Dean cand o are pe Catalina alaturi sau la zambetul Catalinei cand se cuibareste jucaus in bratele lui Dean. De cate ori i-am vazut impreuna mereu s-au tinut de mana, de atatea ori s-au comportat ca doi indragostiti de liceu si de atatea ori ne-au dat impresia ca sunt veniti dintr-o poveste, unde totul este roz. Credem ca asa este viata lor, torul roz si frumos si la locul ei. Dean este un englez veritabil pe care nu l-ar putea deranja nimic, el rezolva totul cu calm si cu zambetul pe buze, indeplineste toate ritualurile traditionale de nunta (chiar daca nu-ntelege o iota) si danseaza cu o mare placere sarba si hora romaneasca. Ne este drag sa colaboram cu astfel de oameni pentru care stresul din ziua nuntii este acolo doar cu numele, ca o traditie romaneasca :))). Pentru Catalina si Dean totul se desfasura atat de relaxant si placut, aproape ca o zi normala de a lor, doar cu o alta tinuta si cu ceva mai multi invitati la cina. Chiar daca furtuna naprasnica din ziua aceea a devastat tot restaurantul, incat au trebuit sa refaca totul, mirii si invitatii lor au priviti totul ca o binecuvantare de belsug din partea lui Dumnezeu. Cum sa nu iti fie drag sa lucrezi cu acesti oameni?! Cum sa nu iti fie drag sa ii revezi ori de cate ori ai ocazia si sa petreci relaxat ceva timp cu ei sa te incarci de energie pozitiva si sa incerci sa oferi exemplu la aproapele tau?! Noua ne sunt foarte dragi si cred ca si noi lor, devreme ce in majoritatea fotografiilor de la sedinta foto ne-au arata cat de naturali sunt si s-au pupat mai mereu. Timpul petrecut alaturi de oamenii de calitate de face sa ne simtim, inca o data, mandrii de meseria noastra.

Traiesc intr-o familie mare si frumoasa, cu oameni placuti sufletului, cu prieteni apropiati si cu multe experiente in jurul lor. O particica din familia acesta am resuit sa o captam in fotografiile noastre, sperand ca peste ani sa isi aduca aminte cu placere de aceste vremuri de bucurie.

Catalina si Dean, va multumim pentru atitudinea voastra, pentru generozitatea cu care ne-ati tratat si pentru naturaletea pe care am suprins-o atat de placut in fotografiile noastre. Sa aveti o casnicie impletita cu de toate, in asa fel incat sa puteti sa claditi un camin sanatos si fructuos…asa cu vreo doua-trei perechi de gemeni:)!

P.S. Dean, imi pare rau ca nu am reusit sa traduc aces text si pentru tine, dar am incredere ca draga de Catalina iti va face un rezumat fain.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp