fbpx

Catalina si Florin

  • Nunta
  • Alexandria
  • 11 May 2019

„Am avut un vis aseara sau a fost realitate! Nu pot sti cu siguranta si nu cred ca voi incerca prea mult sa talmacesc acest vis! Din toata povestea m-am trezit sau am ramas cu un puternic sentiment de implinire, de bucurie si multumire! Cu un usor regret ca m-am trezit prea devreme si ca nu am reusit sa raman captiva prea mult acolo…era minunat! Asa cum orice lucru extraordinar dureaza doar atat cat sa nu te lase vrajit si sa isi pastreze magia intangibila. Exact asa a fost si visul meu! A sosit, s-a intamplat si s-a sincronizat perfect cu timpul sortii!
Visul a fost cam asa: m-am trezit in cea mai minunata zi din viata mea, avand in suflet si in minte certitudinea ca azi mi se va intampla unul din cele mai frumoase lucruri. Fericita, dar cu inima tremurand de emotie, fara nici o grija si fara nici un regret! In asteptarea omului perfect in calatoria vietii perfecte! Si apoi totul s-a desfasurat mult prea repede, oameni dragi, haine pretioase si detalii marunte, sentimente coplesitoare si o atmosfera de vis printre toti ai mei dragi! Si el, da, numai el in mintea mea! El cu toata puterea lui spirituala inconjurata asupra mea, asupra inimii si gandurilor mele. El ce mi-a intregit viata si mi-o indreapta incet si sigur catre o binecuvantare deplina!
Iar apoi totul este in ceata… nu imi mai aduc aminte detalii, poate soarele arzator sa fie de vina, poate picaturile de ploaie ce au urmat sa fi sters aceste detalii, poate sunetul muzicii de la petrecere sa-mi fi intrat atat de mult in vene, incat vibe-ul lui sa fi asurzit totul… Stiu insa ca dincolo de toate acestea, visul acesta va deveni inceputul unei vieti in doi!”
Semnat mireasa!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp