fbpx

Catalina si Ovidiu

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 19 Sep 2015

Catalina si Ovidiu, sambata 19 septembrie 2015, Saftica

Privesc ultima fotografie premiata cu Catalina si Ovi (pentru prieteni) si este exact imaginea pe care o astept si pe care mi-o doresc de la un cuplu. Ideea este destul de simpla, mana dreapta a Catalinei o tine strans pe cea stanga a lui Ovi si isi iau avant impreuna, coordonati perfect indreptandu-se spre lumina … dinauntrul lor, din viata lor. Spre lumina! In imaginea pe care eu o am in fata si care m-a inspirat sa incep povestea lor, erau ultimele raze ale soarelui dintr-o zi de toamna tarzie, era ud pe iarba, insa iarba era verde, Catalina si Ovidiu erau destul de obositi, insa niciodata obositi de ei doi-impreuna! Si au alergat… initial doar pentru cadrul din mintea fotografului. Acum, privind imaginea aceasta perfecta si plina de semnificatii, revin la ideea mea de viata de cuplu, impreuna spre aceeasi lumina, acelasi scop, obositi sau nu, cu obstacole sau nu, insa intotdeauna cu speranta!

Imi sunt dragi acesti oameni si nici macar nu ii cunosc de multa vreme. Desi, nu cred ca aceasta chimie tine de timpul petrecut alaturi de cineva. O ai sau nu, indiferent de cata vreme ii stiu. Hotarati si fara regret, putin altfel, putin mai veseli, putin mai efervescenti si voluptosi decat multi dintre cei pe care ii cunosc, cu un „vino-n-coa” simpatic, Catalina si Ovidiu ne-au umplut doua zile din anul 2015 cu voie buna si momente de calitate. Prima zi, nunta cu pregatiri, ceremonie si party a fost plina de zambete si oameni faini. Catalina si nasele ei au fost cum se zice… a, da, la inaltime! All day long ele au zambit si au dansat si au rupt tocurile, atat cat le-au avut in picioare. A doua oara petrecuta in compania lor, a fost intr-o dupa-amiaza MINUNATA de toamna, cu niste nuante de galben si aramiu pe care numai natura are harul de a le colora atat de frumos spre incantarea si provilegiul nostru de a lua parte la aceasta simfonie. Iar protagonistii nostri nu se puteau incadra mai bine intr-un astfel de decor, caramiziul jucaus din parul Catlinei se combina perfect cu peisajul iar Ovi a fost pata de culoare menita sa intregeasca tabloul. Contrastul puternic menit sa ofere echilibrul in imagine este asemenea vietii de cuplu :)!

Cum am citit zilele acestea, sa facem amintirile mai amintiri decat au fost :), cu mai multa pasiune, mai multa implicare si mai multa dragoste. Acum, cand privesc la Catalina si Ovidiu nu imi pare rau ca au trecut acele zile pentru ca stiu ca, atat eu, cat si ei, am facut tot posibilul sa pastram ziua aceea, zilele acelea memorabile. Da, acum, as proceda poate altfel, as da atentie mai multa unor lucruri sau mai putina altora, insa nu cred ca as fi putut realiza asta fara experienta cu ei si cu toti ai lor! Si asta ma face un om mai bogat!

Catalina si Ovidiu, va multumesc, alaturi de echipa mea, pentru experienta cu voi! Nu va abateti de la lumina, nu va fie frica de intuneric- el este in fond, absenta luminii. Totul se reduce la lumina!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp