fbpx

Catalina si Rares

  • Logodna
  • La Artar
  • 15 Aug 2020

Se spune că acolo unde iti este inima, tot acolo iti va fi și căminul! Iar daca inima ta se află în dragostea celui iubit, atunci căminul tău poate fi oriunde in lumea asta cu el sau ea de mână.

Se mai spune că fericirea nu este o destinație, ci o călătorie! Acea călătorie superbă, plină de speranță și intemperii care mai de care făcute să te abată de la drum, să îți ofere momente de cumpănă sau deznădejde, momente de totală pasiune și de implicare, toate agonisite în timp, cu răbdare și transformate în înțelepciune, răbdare, împlinire, dragoste matură și necondiționată!
Sunt atâta de frumoși oamenii tineri, logodnica și logodnicul care poartă în privire naivitatea specială a tinereții, pe care mi-aș dori să o revăd și peste 10, 20, 30 ani de căsnicie. Sunt trup și suflet unul alături de altul, sunt romantici, sunt delicați, sunt superbi și plini de viață! În sufletul lor, fluturii mai au încă aripi colorate și ei încă ii simt! În zâmbet îl lor există încă pasiune și dorință, în atingerea lor există încă emoție iar în vorbele pe care și le spun se mai simte încă un ușor tremur de dorință!
Vă doresc ca toate acestea să nu vă părăsească niciodată corabia pe care veți călători!
Cu drag, Echipa FotoDumbravă!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp