fbpx

Claudia si Andrei

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 18 Apr 2015

Nunta lor deosebita, sambata 18 aprilie 2015, Bucuresti

Ce iubim in viata asta?! Pentru cine ne luptam, muncim, rabdam, ne ingrijoram, construim si ne bucuram?! Un copil s-ar uita la tine si cu ochii mari si inocenti ti-ar spune ca iubeste nu stiu ce masinuta sau papusa noua, un adolescent ti-ar spune ca isi iubeste idolul preferat, un tanar ti-ar vorbi despre noua lui iubita, iar un parinte ti-ar raspunde repede si cu ochii lacrimand de dragoste ca isi iubeste copilul!

Am fost alaturi de Claudia si Andrei, m-am simtit onorat, nu pentru ca am avut o mireasa delicata si frumoasa alaturi de un tanar sarmant, ci pentru ca mi-au dat lectii de viata. Le multumesc lor si familiei lor, ii multumesc lui Dumnezeu ca ma invata putin cate putin in fiecare zi despre cele ce nu le stiu.

Claudia si Andrei sunt ” o mare familie”! Au parinti senini si veseli care isi iubesc meseria de parinte. Au frati, surori, unchi si matusi devotati familiei, bunului-simt, responsabilitatii si armoniei caminului. Au ceva in privire care spune: da, impreuna totul este mai usor si simplu, da, impreuna viata este frumoasa, pana si greutatile sunt placute ;)!

Am incercat ca din ziua aceasta a lor sa pastrez tot ce a fost special, tot ce a fost emotionant si frumos. Si asta s-a intamplat cam toata ziua, ce noroc pe mine ;)!

Claudia, Andrei, va urez tot ce un parinte ar dori copilului lui: liniste si impacare cu sine si ceilalti, sa va traiti viata elegant, onorabil ci cat mai curat cu putinta, sa va feriti unul pe celalalt de greutati si, atunci cand vor fi furtuni, sa luati albumul nuntii voastre, sa il rasfoiti si sa preluati energia pozitiva din data de 18 aprilie 2015!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp