fbpx

Claudia si Slow

  • Nunta
  • Saftica
  • 25 Jul 2015

Clau si Slow, 25 iulie 2015, Royal Horse

Am pe biroul plin la care activez zilnic- cand nu sunt plecat intr-o misiune cu aparatul in mana :))- cateva citate menite sa imi ofere inspiratie si sprijin. Unul din acesta ma duce cu gandul la ziua nuntii Claudiei si a lui Slow: ” Fa ceea ce poti, cu ceea ce ai, in locul in care te afli”, spunea Theodre Roosevelt. Si pe mine ma caracterizeaza tare mult acest citat cum, de altfel, ar trebui sa fie motto-ul fiecarui fotograf bun care doreste mai mult de la ei si de la ceea ce fotografieaza.

Cu Claudita am copilarit impreuna, vecini de scara si de palier. Mi-a fost usor sa lucrez cu ea chiar daca in unele momente nu am recunoscut-o :D. Pe Slow l-am cunoscut in ziua nuntii, chiar destul de tarziu :)), insa la fel, comunicarea cu el a fost extraordinara. Am reusit impreuna cu ei si cu echipa mea sa suprindem momentele de care dorim sa ne aducem aminte cu totii din ziua aceea. Nimic nu este perfect si acest lucru ma bucura mereu pentru ca imi da sansa sa caut si sa caut solutii salvatoare in orice situatie.

Pentru ei nu a fost tocmai ziua pe care si-au dorit-o iar pentru noi a fost tare funny! A fost o nunta atipica, fara nici un fel de program :))) dar, cum spuneam mai sus, am facut tot ce am putut cu ceea ce am avut in acel moment. Si sunt tare mandru si de Clau si Slow ca au reusit, in ciuda amintirilor lor de acum, sa faca si ei aceleasi lucru.

Mai sunt mandru ca nu s-au speriat si ca si-au dorit sa repete etapa cu sedinta foto si au repetat-o ulterior chiar vreo doua zile! Iar atunci a fost cu totul special! Dar asta merita toata atentia intr-o noua postare.

Clau si Slow, va dorim sa aveti o casnicie implinita, stim sigur ca alaturi unul de altul veti reusi sa faceti fata la momente dificile, veti sti sa faceti haz de necaz si intotdeauna veti razbi!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp