fbpx

Cosmin si Mihaela

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 08 Nov 2014

Mihaela si Cosmin, 8 noiembrie 2014, Bucuresti!

De Sfantul Mihail si Gavril, Cosmin s-a gandit sa ii faca Mihaelei un dar aparte, memorabil. S-a gandit cu multa vreme inainte si a hotarat sa ii faca in dar cateva ore de rasfat cosmetic, o rochie alba pe masura frumusetii ei, o intalnire cu Dumnezeu, mai speciala, si o seara de petrecere alaturi de cele mai dragi fiinte. Si a numit ziua aceasta – the wedding day! Iar pentru Mihaela a fost muult prea mult si a dorit sa o imparta cu cea mai speciala persoana din viata ei, prietenul, iubitul, logodnicul si sotul ei, Cosmin!

Scriu aceste cuvinte despre acesti oameni si ascult o emisiune tare interesanta despre dragoste – relatie- devotament. Si aflu si tot aflu si ma minunez in cate forme, marimi si culori fiecare poate simti fiecare acest sentiment. De cat ne innobileaza si cat de mult ne schimba perceptia acest sentiment, nu ne dam seama decat prin ochii jumatatii noastre. Daca avem norocul sa fim, mai intai, prieten cu jumatatea noastra, atunci dragostea ne va suprinde la 70 de ani, ca si la 20 de ani.

Pe Mihaela si Cosmin i-am simtit, inainte de toate, prieteni fideli. Acei prieteni adevarati care se spijina, care doresc binele pentru celalalt, care se concetreaza pe ceea ce i-ar face placere ei sau lui, cu siguranta ca daca ea sau el este multumit si fericit, atunci totul va fi bine. Cosmin, toata ziua s-a preocupat de binele Mihaelei, sa ii fie bine, sa o protejeze, sa o ajute sa se bucure de ziua ei cat mai mult si frumos cu putinta. Si cred ca a reusit pentru ca, de multe ori, am observat lacrimi de emotie, de fericire, in ochii calzi si timizi ai Mihaelei.

Iar noi am fost onorati pentru ca am fost din nou alaturi de niste oameni frumosi in cel mai frumos moment al vietii lor. Am invatat si invatam si ne inspiram incontinuu din frumusetea interioara a fiecaruia din ei, din modul lor de a iubi, din modul lor de a privi viata!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp