fbpx

Cosmina si Ciprian

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 22 Aug 2015

Cosmina si Ciprian, sambata, 22 August 2015, Ramada

Mariajul este cheia perfecta pentru o viata imperfecta, plina de urcusuri si coborasuri, de zile cu soare, ploaie, curcubee, gri si roz, de atatea probleme rezolvate si nerezolvate… Insa oare cum am aprecia frumusetea vietii, intelepciunea, rabdarea, compasiunea, altruismul, curajul, perseverenta, dedicarea si implicarea celui de langa noi daca nu am trece prin toate acestea?! Nu am pretui momentele petrecute impreuna, nu am pretui zilele cand am fi singuri pentru a iubi cu pasiune ziua revederii, nu am ura certurile atat de tare daca nu am sti ca cea mai placuta dragoste vine la capatul lor.

Si, fara nici o scuza, nu ne-am putea maturiza niciodata!

Pe Cosmina si Ciprian ii cunoastem de ceva vreme prin prisma unor clienti fideli deveniti prieteni. Prieteni care la randul lor au devenit nasi pentru alti prieteni. Ce se intampla in familie, ramane in familie :D!

Asa… si cum spuneam am fost la nunta lor, emotionant ca-ntotdeauna cand cunoastem mare parte din invitati. Atat de emotionant incat deseori uitam sa ne facem treaba :D! Acum veti vedea voi cat de bine ne-am facut-o!

Ne place de Cosmina si Ciprian ca sunt relaxati, chiar daca uneori nu simt asta, sunt oameni prietenosi, au teluri comune, au valori sanatoase si au visuri realizabile. Sunt oameni care nu privesc inapoi pentru ca ei vor sa mearga inainte!

A da, si-l iubim pe nasul nasului, nasul caruia nu-i poti rezista pe ring :)! Si pe nasa nasei care este una din cele mai fidele cititoare ale „povestioarelor” noastre. Si pe toti ai lor, oameni veseli, spirituali si simpatici.

Probabil de aceea Cosmina si Ciprian par atat de degajati, asa au fost crescuti, cu zambetul pe buze si soarele in suflet.

Va multumim inca o data ca ne-ati invitat sa facem parte din evenimentele memorabile ale familie voastre.

O casnicie imperfecta va dorim pentru ca numai aceste casnicii sunt trainice si extraordinar de pline cu dragoste!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp