fbpx

Crenguta si Brendan

  • Trash the dress
  • Bucuresti
  • 01 Aug 2018

Crenguta si Brendan au o viata complicata, da, complicat de frumoasa pentru ca asa au dorit ei sa si-o faca!
Veniti din culturi diferite pentru ca au trait in tari diferite, vietile lor au capatat sens atunci cand s-au intalnit si au ramas definitiv impreuna! Au mers mai departe, au facut un bebe, a crescut bebe, au petrecut la nunta, si-au reinoit juramantul unul altuia si in fata intregii familii. Iar apoi si-au luat un ragaz bine meritat si s-au bucurat de o sedinta foto de dupa nunta…acolo unde pofta de viata si pasiunea unuia pentru celalalt nu a avut limite.
Crenguta e un zambet, un minunat potop de rasete si voie buna. Brendan este un pur cavaler irlandez, cu un accent delicios si un umor ce cu siguranta a cucerit-o pe Crenguta de la prima vedere. Desi rochia ei alba și costumul negru, usor glamour amandoua, reprezinta costumatia tipica unei mirese si ai unui mire, de cate ori cei doi alergau, se zbenguiau, pozau asa minunat, senzatia noastra era ca rochia ei este un splendid curcubeu stralucitor ce o face pe ea atat de exuberanta iar Brendan poarta in costum ceva fermecat ce vibreaza in toate imaginile.
Aceeasi senzatie o avem si acum, cand revedem sedinta lor foto si speram ca si pentru voi cei doi vor fi o inspiratie curata pentru a va lasa frau liber pasiunii!
Cu drag, echipa FotoDumbravă!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp