fbpx

Cris si Andrei

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 01 Sep 2018

E zi de cumpana astazi, este ceva fericire si ceva tristete in toate gandurile noastre! Si cred ca ale tuturor!
Este despre un final de 2018 bun si inceput de 2019 speram la fel de bun!
Este despre onoarea de a fi fotografiat zeci de evenimente, despre a fi intalnit sute de oameni, reintalnit altii si pierdut unii! Despre munca si stres si zile si nopti pe drumuri, despre culori noi de rochii de mireasa, despre modele noi de sacouri de mite galant, despre vesele domnisoare de onoare si emotionati parinti, despre locatii superbe de nunta si despre decoruri minunate, despre amintiri ce mi-au ramas de la toti pastrate pe harduri multe la numar, despre mii de imagini selecate si editate si predate! Dar cel mai mult, 2018 este despre bucuria muncii mele si a întregii mele echipe si despre onoarea de a le fi alaturi atator cupluri frumoase!
Nu imi doream astazi sa fac altceva decat ceea ce stiu si imi place cel mai bine: sa lucrez la o nunta, ultima postare din acest an! Cristina si Andrei se pot bucura, pe langa faptul ca Dumnezeu i-a ales sa fie alaturi unul de celalalt, de câteva momente privind imaginile ce descriu asa frumos povestea lor din ziua nuntii! Este de prisos sa povestesc mai mult decat o pot face imaginile! As vrea doar sa le multumesc lor, dar si multor cupluri de oameni fericiti ce m-au ales sa fiu partas la bucuria lor! Sa le multumesc pentru momentele in care m-au suportat cu toate ideile mele si au avut incredere in amintirile ce le voi oferi! M-am distrat la fiecare in parte pentru ca sunt un om vesel si plin de viata, imi plac oamenii fericiti si ma inspira!
Cristina, esti nascuta intr-o zi speciala, traiest-o cu maxima intensitate! Andrei, esti un norocos, iar impreuna va doresc sa va bucurati de toate zilele cu soare si ploi!
Un 2019 aproape imperfect va doresc la toti, spun asta pentru ca perfectiunea nu va lasa loc de mai mult, iar eu imi doresc mereu mai mult de la mine si de la voi toti!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp