fbpx

Cristian si Anca

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 16 Jul 2016

Anca si Cristian, sambata 16 iulie 2016, Bucuresti

O zi de mijloc de vara cu doua nunti diferite, cu doua nunti superbe, cu doua mirese superbe si doua aventuri unice! O zi la Targu-Jiu, cu ploaie si efervescenta tinereasca si plina de pasiune, aceeasi zi la Bucuresti, cu soare, detalii si mult glamour.

Anca si Cristian, eleganti si rafinati, facand parte din povestea lor, Anca fiind printesa si Cristian printul. Fiecare moment stabilit in cel mai mic detaliu, fiecare parte de rochie si machiaj, fiecare miscare si fiecare pas pentru o zi speciala, perfecta si de neuitat. Oameni frumosi, fotografii frumoase.

Faina meseria asta a noastra! Desi suntem de atatat vreme in bransa, nu ne plictisim niciodata pentru ca la fiecare nunta intalnim cel putin un invitat plin de umor de calitate, un invitat cu conceptii despre viata care mai de care mai traznite si un invitat care-l are pe „vino-ncoa”! La aceasta nunta am avut noroc inca de la inceput de acest mix fabulos alaturi de mire si de nas. Oameni faini rau de tot! Nasul ne-a lamurit in ceea ce priveste armonia intr-o familie, asa da, asa nu, sfaturi si experinte, retete sigure pentru o sotie fericita. Cristian este un fin norocos, iar Anca o femeie fericita! Si toata familia este happy!

Glumind frumos si constructiv, cu zambetul pe buze, cu mult umor, dar fara lipsa de responsabilitate, Anca si Cristian pasesc usor, cu incredere si daruire in ceea ce ar trebui sa fie baza societatii, familia. Nu este usor, ca toate lucrurile care necesita curaj, implicare si timp. Dar nasii lor stiu ca pas cu pas vor construi o viata noua! Se vor iubi la bine si la greu, se vor sustine si vor fi impreuna mult mai puternici.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp