fbpx

Cristiana si Dragos

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 06 Jul 2013

Cristiana si Dragos, 6 iulie 2013, Bucuresti

Intr-o zi de toamna, placuta si roditoare, ne-am dat intalnire cu oameni frumosi si indragostiti. Trei perechi pe cale sa se casatoreasca si in cautarea echipei foto-video perfecte pentru ziua lor perfecta ne-au umplut dupa-amiaza cu planuri, vise si asteptari, am legat prietenii si am fost ultimii care au parasit cafeneaua care ne-a gazduit. Singurii care si-au dus la bun si frumos sfarsit planurile din acea zi de toamna, au fost Cristiana si Dragos. Celelalte cupluri au nevoie de mai mult ragaz pana sa faca acest pas catre o viata in doi. Oricum ar fi, le multumim la toti pentru timpul acordat impreuna. Le multumim in special Cristianei si lui Dragos, pentru ca ne-au facut partasi la ziua lor impreuna, o zi imbelsugata, la fel ca toamna trecuta, o zi in care a fost soare si a plouat si asa cum e vorba la batrani, ploaia aduce bogatie in cuplu, nu neaparat materiala, ci mai degraba spirituala.

Ca fiecare pereche pe care o fotografiem, si aceasta este deosebita, calzi si placuti, se completeaza in orice miscare- si apropo de miscari, au avut un dans fantastic 😉 felicitari! Aaaa, si nu numai dansul mirilor a fost spectaculos, ci si sincronul miresei si a domnisoarelor de onoare. oricum a fost o seara de neuitat, furat de mireasa cu jucat de pocker, cu o rasplata bine-meritata ca ginerele a scapat din ochi mireasa- alaturi de nas a trebuit sa toace ceapa, un preview la cum vor fi week-end-urile in casatorie :))). Si sa nu uitam, muult timp pentru sedinta foto dedicata lor, indragostitilor si frumosilor miri, indoor si outdoor, cat sa fie ziua perfecta.

Cate ceva din distractia si nebunia zilei de 6 iulie, va invitam sa vizionati aici! Noi ne-am simtit minunat, voi, Cristiana si Dragos, speram ca din tot sufletul sa aveti viata in doi placuta, inteleapta si sanatoasa!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp