fbpx

Cristina si Catalin

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 30 Jun 2019

Fratteli! Si pot sa ma opresc aici si sa dati voi scroll pana va saturati de privit si admirat acesti miri zapaciti de frumosi si haiosi. Nunta la Fratteli, nunta in club, nunta sus pe bar, nunta cu muzica de club! Ce fotograf nu isi doreste sa mearga si el in club sambata seara, ca tot omul, cand toti prietenii lui se relaxeaza?! Eu am avut ocazia si as mai vrea de o mie de ori.
Cristina si Catalin sunt parintii unui baietel de un an! Nu par, asa-i?! Pe Cristina nu am mai recunoscut-o. Din mamica serioasa, atenta, grijulie pe care am intalnit-o la botez cu un an in urma, s-a transformat intr-o mireasa senzuala, superba. Pe langa toata dragostea lui Catalin, bebelusul ei a scos la iveala tot ce este mai minunat intr-o femeie! Felicitari, Cristina! Pe Catalin nu l-am gasit prea „modificat”, nebunia lui de viata a ramas aceeasi iar pentru mine și imaginile mele vii este tot ce conteaza.
Culoare multa si mult zgomot, exact pe gustul meu zapacit! Zi plina cu de toate, oameni fearless si emotii duse la extrem!
Ziua Cristinei speciala alaturi de bărbatul ei special!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp