fbpx

Cristina si Gabi

  • Nunta
  • Targoviste
  • 09 Jun 2018

De unde vă găsiți voi inspirația de a face fotografii frumoase? De unde găsiți atâtea modalități inedite de a surprinde comunul de la fiecare nuntă, eveniment, tradiție? De unde găsiți energia de a fi acolo ore întregi, neobosiți și plini de viață? 

Sunt câteva dintre întrebările pe care le auzim de câteva ori pe săptămână, atunci când participăm la câte un eveniment. 

Păi de unde?! De la miri, de la soare, de la invitați,  de la copii, de muzică, de la comicul situației, de oriunde! Sunt posibilități infinite și încă pe atât.  Important este să fim acolo, în acțiune,  să ne dorim să petrecem cu ei, să facem parte din eveniment necondiționat, să ne distrăm,  să nu ne luăm prea în serios, dar totuși să nu uităm pentru ce ne-au chemat!

Și apoi, când întâlnești niște miri de la care nu te aștepți să fie prea cuminți, pentru că ei sunt foarte zăpăciți, când toată ființa lor spune că vrea să să distreze cu orice preț,  când mai sunt și frumoși și fotogenici și, mai ales, au o gașcă veselă cu care nu ai de ales decât să faci fotografii faine, inspirația este % acolo. Dar, mai ales, cand mirii sunt super energici, cu mintea in toate locurile de-odata, cand fotograful pe care l-au ales trebuie sa ii prinda „din mers’ in imagini care sa le reprezinte personalitatea, cand pentru ei posingul este doar un cuvant de tortura, pentru ca numai de pozat fix asa cum vrea fotograful, nu stau ei, cand iti dai seama ca cele mai faine cadre cu ei vin de la sine pentru ca efervescenta lor nu lasa loc de nici o regie, apoi toata ziua este de pomina!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp