fbpx

Cristina si Mihai

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 17 Sep 2011

“Niciodata nu a fost Mos Craciun mai darnic cu noi ca in iarna anului 2006 cand a hotarat sa ne aduca impreuna cu ajutorul “spiridusilor” ce mai tarziu (peste 5 ani) aveau sa ne devina nasi. Planul a fost un “blind date” pus la cale cu patru zile inainte de Craciun, si chiar daca nu a fost dragoste la prima vedere, chimia ne-a daruit efervescenta clipelor frumoase petrecute impreuna. Dorinta de a fi cat mai aproape unul de celalalt, ne-a indemnat repede sa vrem sa ne trezim in fiecare dimineata alaturi, si astfel la mai putin de un an, am hotarat sa impartim totul sub acelasi acoperis – de bloc ..aici, si-a facut aparatia si nastrusnicul inel de logodna, intr-o frumoasa duminica de Februarie (chiar 14 Februarie!), cand abia trezita am acceptat cu emotie sa-l port mereu pe deget, si pe EL in suflet. Ce a urmat a fost firesc, ne-am cununat civil anul trecut, iar anul acesta am celebrat din nou dragostea noastra in fata Domnului si a celor 100 de oameni dragi ce ne-au fost alaturi..si de atunci tot continuam sa celebram …in fiecare zi, ora, minut, secunda…Tic-tac!”

Am avut onoarea si placerea sa fiu fotograful unor oameni plini de dragoste pentru ce este frumos, cu o mare dorinta ca fotografiile profesionale de nunta sa iasa cat se poate de bine si cu o mare grija pentru ca echipa foto-video sa participe la evenimentul lor nu in calitate de angajati, ci doar ca prieteni dragi. Va multumim!

Ca de fiecare data cand particip la o nunta cu oameni veseli si cu simtul umorului, trebuie sa existe cate un incident care sa ne aminteasca cu zambetul pe buze de nunta aceea J. Am inceput ziua cu o maaare amenda de circulatie si cu promisiunea de permis suspendat (daca s-ar mai fi intamplat sa gonesc cu viteza in localitate). Am continuat cat se poate de frumos si bine cu um maaaare dezastru- in scenariul meu de a fotografia detaliile de nunta, am aranjat lumanarile-superbe de altfel- pe pat, ca apoi sa vad cum se face bucatele-bucatele una dintre ele. Aaaaauch! Ce sa fac? Unde sa ma duc? Era dimineata, lumanarile trebuiau sa fie prezente la cununia religioasa. Noroc ca miresica nu era de fata, caci altfel, era mare nebunie acolo. Mihai, un tip destul de relaxat si linstit, a rezolvat repede problema si am incercat ca pe parcursul zilei sa stau cat de cuminte pot eu, sa nu mai stric si altceva :D.

Cristina a fost si este o femeie foarte frumoasa, iar compania lui Mihai o facea sa radieze de fericire, ceea ce se vedea in zambetul si in ochii ei, in imbratisarile si saruturile patimase dintre ei, in tot ce i-au inconjurat in ziua nuntii!

Fotografiile de nunta reusite si privindu-le simti parca iubirea ce vibreaza intre Cristina si Mihai si viata pe care le-o doresc sa le fie plina cu pasiune si dragoste pentru tot ce ii inconjoara!

Cu drag, FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp