fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Cristina si Petrino

  • Snagov
  • 01 Aug 2017

Tineretea va dura o vesnicie, iubirea va fi traita pasional si fara limite intotdeauna, totul va fi bine oricand si oricum, daa. Totul va fi wooaw exact ca si in momentele acestea de sarbatoare!

Din fericire, nu vor fi toate asa pentru ca nu am mai avea cum sa simtim unicitatea fiecarui moment aparte.

Azi totul va fi roz, azi ne vom iubi la maxim, azi vom rade si ne vom bucura si nu ne vom stresa, azi vom fi cuprinsi de ganduri bune si de emotii pozitive, azi vom avea toata familia langa noi si ne vom sustine si impartasi implinirea, azi vom fi cei mai fericiti!

Maine se poate ca toate acestea sa fi plecat la „ele acasa” si sa nu ne bucuram de cea mai buna zi din viata noastra. Si atunci vom fi daramati si ne vom gandi oare de ce nu tine vesnic ziua aceea superba si perfecta?!

Dar vom trage aer adanc in piept, ne vom gasi un  moment de liniste, ne vom duce la cutia cu amintiri si vom scoate de acolo toate fotografiile si albumele din zilele acelea perfecte. Vom trece usor mana peste culorile acelea vibrante si ne vom incarca cu toata energia pozitiva de care avem nevoie sa putem trece peste ziua mai putin buna de azi, Ne vom aduce aminte ca viata noastra este o calatorie anevoiasa uneori iar drumul cel mai scurt spre fericire nu este cel mai bun, ca trebuie sa ne bucuram de toate ploile si vijeliile din drumul nostru, ca trebuie sa astepam cu mare rabdare curcubeul pe care, daca suntem binecuvantati, vom avea sansa sa il revedem de cateva ori pe an.

Cristina si Petrino au avut parte de o zi fabuloasa!  Suntem convinsi ca se vor bucura de o calatorie in doi minunata, vor valsa elegant printre suisurile si coborasurile vietii, vor zambi in fata picaturilor de ploaie ce la va mangaia fata si isi vor impartasi la final de zi toate realizarile pe care numai impreuna le-ar fi putut duce la final!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp