fbpx

Cristina si Robert

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 05 Sep 2015

Cristina si Robert, 5 septembrie 2015, Le Chateau

„Nu vreau sa iti rapesc libertatea, nu vreau sa te schimb, nu vreau sa te fac sa ma iubesti… vreau doar sa ma lasi sa iti fiu alaturi. Voi sta acolo, tacut, linistit, te voi admira si iti voi adora fiecare particica din tine, fiecare gest si fiecare cuvant pe care il vei rosti. Iti voi fi lumina in miez de noapte si te voi apara cand ploaia grea va vrea sa ti se aseze pe fata, te voi imbratisa cu dragostea mea si voi fi sprijinul tau ori de cate ori te vei impiedica. Nu iti voi cere nimic in schimb, doar sa ma lasi sa fiu acolo. Si daca intr-o zi imi vei cere mai mult, eu iti voi da infinitul pentru ca tu imi vei fi oferit atunci totul. Viata mea are insemnatate doar impreuna cu a ta!”

Aceasta este povestea a doi oameni care si-au regasit sensul atunci cand s-au cunoscut. Sunt diferiti, foarte diferiti. Sunt atat de hotarati si de fermi, stiu ce vor si nu se sfiesc sa trudeasca pentru a obtine asta. Stiu ca fericirea reprezinta secunda aceea cand respiri alaturi de acel cineva care se sincronizeaza cu tine. Stiu ca acea secunda nu trebuie irosita asa cum nu trebuie irosita nici viata lor impreuna. Vor mai mult, vor infinitul si se zbat pentru asta. Impreuna spre acel infinit!

Natura i-a inzestrat cu frumusete, Dumnezeu le-a dat putere si curaj, iar parintii o educatie sanatoasa si perfect ancorata realitatii in care traim.

Ei insisi si-au acordat incredere unul in celalalt, in dragostea si puterea lor de intelegere, de acceptare si de credinta.

Mi-a facut placere sa colaborez cu ei, sa fotografiez oameni frumosi, cu atentie spre orice detaliu menit sa aduca perfectiune unei zile de neuitat. Putin din spiritul romantic al Cristinei, putin din exuberanta lui Robert, caminul lor va fi combinatia perfecta pentru o familie reusita!

Multa putere, perseverenta si dragoste, va dorim.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp