fbpx

Cristina si Robert

  • Bucuresti
  • 14 Jun 2015

Cristina si Robert, 14 iunie 2015

Sa reusesti sa iti construiesti un stil de viata elegant si confortabil la o varsta frageda, sa reusesti sa ai atitudinea corecta in momentul potrivit, sa fi frumos, sa ai succes si sa iubesti cu toata inima reprezinta startul potrivit pentru o viata implinita!

Cristina si Robert se mandresc cu aceste calitati si le merita din plin. Pentru ca muncesc, se implica, pun suflet si atitudine in tot ce fac.

In multitudinea de flori, de culori si de miresme acompaniate de suntele muzicale potrivite, familia si prietenii apropiati le-au fost alaturi Cristinei si lui Robert in ziua cand au spus „Da!” A fost o zi speciala pentru ei iar pentru noi o cununie deosebita. Locatia si protagonistii si-au spus cuvantul in ceea ce priveste evenimentul si, cu ocazia aceasta, ne-au acordat un preview asupra zilei de 5 septembrie, atunci cand vom avea onoarea le fim alaturi si in ziua nuntii.
Poate vom reusi atunci sa „incropim” o sedinta foto ceva mai lunga decat cea de la cununie!

Pana atunci, Cristina si Robert sa va iubiti, sa va bucurati de pregatirile de nunta si sa continuati la fel de frumos sa va construiti caminul!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp