fbpx

Cununie Raluca si Dan

  • Bucuresti
  • 22 May 2014

Raluca si Dan si un mare DAAA, 22 mai 2014, Bucuresti!

Pentru cine nu ii cunoaste vizual sigur ca ii va recunoaste dupa melodia de fundal :)!  Raluca si Dan rezoneaza impreuna la fel ca si mixerul lui Dan, placut, armonios, perfect.

Si numai ca se potrivesc fara dubiu, dar sunt atat de frumosi unul alaturi de celalalt si fac ca tot ce ii inconjoara sa se umple de viata, sa fie colorat si luminos, distractiv si interesant. Raluca este o papusica vie, extravaganta, dar nu exagerata, romantica, visatoare, dar totusi ancorata bine in realitate. Si fara sa exagerez deloc este printre putinele persoane publice, ca sa zic asa, care este atat de volubila si de placuta cu oricine. Cand i-am intalnit prima data sa discutam detalii despre nunta lor, am avut asa un sentiment de deja-vu de parca ne-am fi despartit doar de cateva saptamani si atunci ii revedeam pe unii dintre prietenii nostri. Probabil putin din mediul in care au crescut, probabil putin din educatia primita, probabil putin din natura mseriei, Raluca si Dan sunt foarte sociabili, amabili si comunicativi, fara pretentii si mofturi nefondate, fara particularitati de vedete. Intr-un cuvant sunt: deosebiti!

Ne-am simtit alaturi de ei asa cum ne dorim de fiecare data sa o facem, la fiecare eveniment, liberi si plini de inspiratie, pentru ca am avut un real ajutor de la ei.

Si nu intanplator am dorit sa postam cununia lor civila azi. Nunta este sambata, o mare zi. Si ne dorim sa le insuflam cateva emotii pozitive in ziua nuntii, nu ca nu ar fi ei destul de distractivi si frumosi, dar sa aiba un start mai bun :))!

Ce sa zic, abia asteptam sa ne revedem si sa petrecem. Va fi o seara plina!

Pe curand!

P.S. Raluca si Dan, imi pare rau ca nu va pot fi alaturi sambata (Ana), dar ma simt onorata ca am putut participa la cununie si v-am cunoscut. Va doresc sa aveti cea mai tare zi si sa zburati catre cel mai frumos norisor pe care sa va astepte cel mai frumos dar.

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp