fbpx

Dana si Alex

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 04 Aug 2018

Am fost la multe nunti cele mai multe in calitate de fotograf iar cele foarte speciale în calitate de fotograf-distractiv-parte din eveniment! Nu am avut cum sa scap, efectiv.
La inceputul lui august am fost fotograf la nunta Danielei si a lui Alexandru. Una din cele mai grele zile de munca din istoria jobului meu! Teribil de grea… De dimineata nu m-am putut concentra pe nimic, nu am reusit sa imi focalizez atentia asupra a ceea ce trebuia, mintea si privirea mea era anapoda… Pe o zi torida de luna a lui cuptor, nunta si pregatiri la una din cele mai faine piscine din Bucuresti, nisip fierbinte, apa perfecta pentru un chill perfect, muzica perfecta de vacanta ce vibra cu toti basii din toate colturile boxelor, baldachine prin care vantul se foia romantic facandu-mi cu ochiul sa iau loc pe saltele super relaxante. Iar ochii mei, lentilele aparatului si tot echipamentul era focusat pe „ispitele dansatoare ” care faceau ca ziua mea de munca si a tuturor sa fie tot mai grea ! Ingerasul din dreapta ma tragea la munca, dracusorul din stanga ma tragea la distractie…
Stiti cum am rezolvat dilema asta?! Pai mirii mei s-au demonstrat a fi cu mult, mult mai distractivi, mai plini de petrecere, cu basii vibrand în tot corpul lor, cu domnisoare și cavaleri superbi, cu prieteni trazniti ce au depasit orice limita pe care eu mi-o inchipuiam ca ar trebui să existe la o nunta traditionala. Cum se zice, „it was AWESOME”! A fost de parca o zi si o noapte am fost pe taramul fantastic al nuntilor fantastice! Nu Știu de unde Daniela si Alexandru i-a adunat pe toti, dar sunt o super gasca. Felicitari, tineretea si placerea si exuberanta acestor zile, va vor umple sufletul cu amintiri minunate!
Cu drag, echipa FotoDumbrava ce tare s-a mai distrat la voi la nunta!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp