fbpx

Daniela si Robert

  • Slobozia - Amara
  • 08 Jun 2019

Familia in sensul traditional se bazeaza pe relatia de dragoste, respect si incredere intre soti! Ei isi vor dedica viata intreaga pentru a onora aceasta lege nescrisa a societatii din care fac parte. Se vor descoperi unul pe altul, isi vor cunoaste neajunsurile si vor incerca sa echilibreze balanta, isi vor trai bucuriile impreuna si nu vor uita si pe cei cu care soarta a fost potrivnica, vor cladi un camin binecuvantat si cu frica de Dumnezeu, precum ei insisi sunt educati! Vor educa generatiile urmatoare despre ce inseamna daruire totala fara asteptari, ce inseamna credinta in bine si frumos fara prea multa extravaganta, despre cum sa imparti din putinul sau mai multul tau, pentru ca adevarata fericire sta in multumirea si echilibrul sufletesc! Vor duce cu ei mai departe valori pe care multi dintre urmasi le vor considera poate invechite, insa nimic din ce traditia noastra pastreaza nu este mai pretios si memorabil decat aceste valori!
Dana si Robert sunt un cuplu exemplu pentru romanii neaosi! Sunt deosebiti prin felul lor natural cu care au imbratisat traditia, care nu le-a fost impusa, ci doar asa au simtit ca le este calea! Sunt deja o familie, Dumnezeu i-a binecuvantat cu un baietel minunat, Zian! De atunci, se simt si mai responsabili pentru comunitatea din care fac parte, pentru viitorul insorit al lui Zian si pentru toate momentele in care vor trebui sa ia deciziile cele mai bune!
Ziua nuntii intreaga s-a desfasurat in jurul spiritului traditional romanesc. Familia, prieteni, invitati admirand si veselindu-se alaturi de ei la o petrecere reusita!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp