fbpx

Denissa si Marian

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 14 May 2016

Denissa si Marian, sambata 14 mai 2016

Cu Denissa si Marian am dat startul unui sezon de nunti extraordinar!!! Si spunem asta mergand pe credinta ca orice incepe bine se termina si mai bine :D!

Da, nunta lor a fost un start cat se poate de bun pentru anul 2016. O nunta ca-n povesti, cu toate placerile ei si cu toate placerile noastre, foto-video.

Colorata, vesela, zbanghie, voioasa, cu oameni frumosi, cu muzica super buna si cu o atmosfera pe masura, nunta din 14 mai a facut cinste lunii florilor. Denissa, la cununia civila, a fostreginaflorilor, un minunat boboc de dragoste ce astepta sarutul lui Marian pentru a-si deschide petalele si a-si dezvalui tineretea, vibranta si pofta de viata.

Asteptarile noastre au fost cu mult depasite de tot ceea ce a insemnat organizare si timp si implicare din partea lor, a tuturor. Totul s-a petrecut atat de lejer si productiv incat nu ne-am dat seama cum a trecut ziua si cat de placuta a fost si cat ne mai doream sa stam.

Detalii care fac diferenta, implicare si daruire care dezvaluie caracterul unor oameni organizati, civilizati si cu multa dorinta de amintiri memorabile, distractie si tinerete, toate acestea pentru o nunta perfecta!

Denissa, Marian, felicitari pentru ziua voastra deosebita! Va multumim ca si noi am facut parte din ea!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp