fbpx

Elena si Stefan

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 31 Jul 2016

Elena si Stefan, duminica 31 iulie 2016, Bucuresti

Cum ar fi sa pleci intr-o zi la lucru si sa nu muncesti deloc, dar sa ai una din cele mai prospere zi de lucru?! Acea zi sa-ti fie pur si simplu relaxanta insa cu idei din ce in ce mai faine, sa-ti mearga mana incontinuu si tu sa nu simti ca depui nici cel mai mic efort?! Cum ar fi sa fotografiezi unul din cele mai importante momente din viata unui cuplu de fotografi atat de simpatici si plini de idei faine?! Ar fi o sansa pe care nu as rata-o si care mi-ar insufleti ziua cu emotii foarte constructive.

Elena si Stefan si-au unit vietile in fata lui Dumnezeu pe 31 iulie 2016 exact dupa 7 ani de cand au devenit totul unul pentru celalalt. In acesti ani s-au cunoscut, si-au facut planuri, au renuntat si au luptat, au mers mai departe, au trait din plin, s-au simtit coplesti si mandri, au invatat cum se simte, cum miroase si ce gust are iubirea lor unica in fiecare moment. Au ales sa ramana impreuna FOREVER. Nu s-ar inchipui unul fara celalalt nici macar o zi, ar fi ca si cum si-ar despica corpul in doua. Elena se amuza mereu pe Stefan cand ii zice ca „este o blasfemie” sa aduca macar in discutie cum ca vietile lor ar putea fi vreodata separate.

Stiu ca sunt facuti unul pentru celalalt, au simtit asta de la bun inceput. Asa ca si-au gravat pe mana simbolul dublului infinit, acelasi lucru l-au facut si pe verighetele lor- in felul acesta vor avea mereu unde sa revina in momentele mai putin usoare din viata lor. Doar va trebui sa aplece privirea, sa se tina de mana si sa-si aminteasca de ce au facut asta… din iubire, din respect, din curajul de a merge mai departe!

Trei zile diferite in trei locatii diferite si cu inspiratie continuua. Pentru ca sentimentul acela de implinire cand vezi doua persoane indragostite, cu fluturasi de jur-imprejurul lor, cu atata pasiune in privire si cu atata daruire, iti ofera pur si simplu cele mai bune „cadre”!

Momente ca acestea imi doresc mai mult in vietile noastre, mai multa liniste, mai multa daruire, mai putin compromis pentru ca este mai multa intelegere!

Elena, Stefan, cu drag, Echipa Fotodumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp