fbpx

Elisei Adrian

  • Bucuresti
  • 07 May 2012

Micut, delicat si blond, provenind parca din familiile regale cu sange albastru, cu niste ochisori mari, curiosi si foarte albastri, Elisei Adrian este micul print din frumoasa familie Georgescu. Am avut deosebita placere sa ma aflu alaturi de el in cea mai importanta zi din viata lui de crestin, Sfantul Botez, incercand sa suprind in albumul lui momente emotionante pe care, peste ani, le va privi cu nostalgie in priviri si melancolie in suflet!

Am incercat sa ne acomodam la sedinta foto realizata inainte de eveniment intr-o zi calda de primavara, alaturi de o mamica frumoasa nu numai prin finetea si naturaletea fizica, ci mai ales prin atitudinea delicata, respectabila si foarte stilata, alaturi de un tatic serios si  grijuliu, totul intr-o atmosfera intima si familiala.

Focuri de artificii, muzica de calitate, familie si prieteni adunati de prin toate colturile Europei au petrecut in cinstea micutului Elisei.

Spre fericirea mea nu am avut ocazia sa las aparatul foto sa se odihneasca nici macar o secunda, nu puteam pierde nici un cadru cu frumoasa familie si numerosii petrecareti.

Elisei Adrian, sa iti daruiasca Dumnezeu o inima calda, un suflet curat si o soarta blanda, mereu sa te inconjoare dragostea si linistea si sa-ti binecuvantezi parintii doar cu impliniri!

Cu drag, Daniel si Marius!

Tag: fotogarf botez, fotogarf bucuresti, Fotograf profesionist, sedinte foto copii

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp