fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Ella si Razvan

  • Palatul Snagov
  • 18 Aug 2018

Fericirea este un sentiment, varsta este doar un număr. Dragostea nu tine cont de numere și de legi. Se intampla sau nu, acum ori niciodata, complicat sau simplu, pana la final, cu totul!
Si asa incepe calatoria in doi. Pe o raza de soare, de speranta si de optimism, de visuri si dorinte comune, Ella si Razvan au pornit impreuna. Iar inceputul este foarte frumos si promitator pentru ca ziua nuntii a fost superba, pregatita în cel mai mic detaliu. Locatiile au fost alese pe masura exigentei lor iar seara de petrecere insufletita doar prin simpla lor prezenta continuua pe ringul de dans. Dar da, cu o formatie ce canta cu tot sufletul, ce face un spectacol inedit, cu o mana aleasa de prietenei buni, cu pofta si chef de a face din nunta lor cea mai frumoasa amintire, Ella si Razvan au terminat ziua imbratisati sub magia luminitelor cu care prietenii i-au înconjurat, sub o ploaie de confetti menita sa le rezume viata la un bum de sanatate, prosperitate si dragoste nesfarsita!
Cu drag, echipa FotoDumbravă!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp