fbpx

Elyzet si Alex

  • Nunta
  • Targoviste
  • 15 Jun 2019

Trubaduri in dansul vietii, Elena si Andu s-au strunit in ale casniciei taine anul acesta, nu ca ar fi fost musai sa se oficieze, insa simteau nevoia arzand patimas pentru o petrecere de pomina!
Asa ca au pornit sa se capatuiasca intr-o sambata focoasa din iunie, focoasa a fost vremea, atmosfera a fost si mai incinsa sub privirile, zambetele si veselia miresei si al alaiului ei!
Pentru ca viata ar fi mult prea searbada si flata daca Elyzet si Andu s-ar lua prea în serios, au decis sa faca haz de fiecare moment din ziua nuntii lor si suntem convinsi ca nu numai. Si oare cine are mai mult de castigat, de trait si de simtit: cel care se lamenteaza de ceea ce nu are sau cel care soarbe fiecare mic detaliu frumos?! Ei au ales partea celor fericiti!
Au facut totul asa cum se face, cu pregatiri, cu ceremonie, cu sedinta si cu petrecere, ca la carte! Atipici au fost invitatii si ei, cum s-au implicat si cum s-au distrat si cum au savurat nectarul din ziua aceea!
Alaturi de ei nu ne-am luat nici noi prea în serios si nu mare ne-a fost mirarea cand ziua s-a incheiat iar noi nici nu am simtit asta!
Casa de fericire si implinire pentru voi!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp