fbpx

Ema si Catalin

  • Nunta
  • Italia / Riva del Garda
  • 25 Jun 2016

Au trecut vreo trei luni de atunci, insa voi tine minte toata viata zilele acelea :D! Pentru ca s-au intamplat lucruri ne-mai-intamplate…

Nu mai tin minte cate calatorii am facut acolo in Italia, la oamenii aceia frumosi si veseli si foarte petrecareti! Pesemne ca le-au placut de m-au tot chemat sau poate doar le-a intrat in obisnuita :)). Si de fiecare data cand am revenit, am plecat cu aceeasi teama fara niciun temei, acela ca poate nu voi face treaba buna, ca nu voi face ceva altfel, ca nu va fi unic. Si de fieacre data ma bucur ca m-am inselat. Pentru ca toate fotografiile cu ei sunt minunate, sunt pline, au farmec si sunt altfel. Pentru ca peisajele sunt absolut speechless, la fel cum am fost si eu la sedinta foto de dupa nunta! Pentru ca toti ai lor sunt atat de uniti si implicati unul in viata celuilalt incat nu vrei decat sa faci ca toate amintirile alaturi de ei sa fie de cea mai buna calitate, asa cum sunt si ei.

Ema si Catalin, au avut nunta visata, petrecerea visata si sper din tot sufletul sa isi construiasca impreuna si caminul mult visat. Si-au inceput un drum acolo, pe meleaguri straine, care acum le-au devenit casa si viitor. Au pornit impreuna si alaturi de tot ajutorul familiei si prietenilor. Au planuri marete si suflete mari. Au tot ce le este necesar, se au unul pe altul, iubirea, increderea si maturitatea de merge impreuna oriunde. Si acum mai au si aceste amintiri minunate care sa le fie „sprijin” atunci cand vor veni, inevitabil si constructiv, vremuri mai putin usoare. Se vor privi in fotografii si se vor vedea tineri, frumosi, zambitori si cu emotii. Si isi vor aduce aminte de aceste zile cu soare si le vor fi recunoscatori ca sunt acolo, in inima lor si ca ele sunt responsabile pentru viitorul lor.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp