fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Eva Andreea

  • Primul Anisor
  • 08 Jan 2011

Anul 2010 a fost unul cu multe suprize placute pentru noi, cu realizari si dorinte implinite, dar, mai ales, cu foarte multi prieteni care ni s-au lipit de suflete.

Printre aceste persoane deosebite, Eva, Denisa si Claudiu Lazar au un loc special. Acum, fara suparare Denisa si Claudiu, dar sa stiti ca Eva a facut toata treaba cu gingasia si frumusetea ei J.  Eva, asa cum povesteam si la botez este o mica, dar razboinica si invingatoare printesa. Nu ne vine sa credem ca Eva acum vorbeste, merge, arunca cu spanac pe tavan :D si isi cere dreptul la o lingura mare cu smantana! Parca ieri era o papusica pusa in patut care statea cuminte si atenta la nenea cu aparatul in mana si cu lumina aia jucausa. Si pentru ca nu puteam sa ne dezlipim de Eva, a trebuit sa o vizitam in fiecare luna, sa vedem ce si cum a mai facut. Fiecare sedinta foto cu ea a fost o adevarata confruntare, asta pentru ca mami comanda fel de fel de costumatii care mai de care mai haioase si Daniel fie muta mobila prin casa, fie ii dadea Denisei emotii cand o aseza pe Eva in cele mai haioase pozitii. Dar aceste momente au trecut parca prea repede si Eva a intrat deja pe drumul celor doi anisori. Eva-Andreea continua sa fie centrul universului si acea minune care a adus fericirea si implinirea in viata familiei Lazar!

Eva, Denisa si Claudiu, va multumim pentru timpul frumos si bine petrecut impreuna, va multumim ca ne aratati mereu ce inseamna daruirea si va multumim pentru toti prietenii pe care ni i-ati daruit!

Cu mare drag, Ana, Daniel si bebe :D !

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp