fbpx

Florentina si Bogdan

  • Nunta
  • Padurile Regale
  • 26 Oct 2019

” Eu, Florentina, te iau pe tine, Bogdan, darul lui Dumnezeu, sa imi fi sot, prieten si tata al copiilor mei! Te iau pe vecie, aici, in viata de pe pamant, dar si in viata vesnica! Iti promit ca voi incerca sa impart cu tine toate bucuriile si tristetile, toate gandurile ce nu imi dau pace si toate visele pe care le doresc indeplinite impreuna. Iti promit ca voi fi langa tine sa te sustin si sa iti fiu sprijin, sa te ajut sa gasesti lumina atunci cand intunericul nu iti da pace. Iti promit ca voi incerca sa fiu rabdatoare si iubitoare chiar si atunci cand zilele vor fi mai posomorate si noptile mai triste. Te rog sa fii intelegator, insa, pentru ca, nu puține vor fi momentele in care nu voi fi perfecta. Iar atunci, tu ma vei putea ajuta ori de cate ori vei deschide filele albumului nostru de nunta! Si ma vei tine strans de mana si imi vei repovesti fiecare detaliu pe care il vedem in imagini. Imi vei sopti cat de mult ne iubeam inca de pe atunci, cat de mult ne-am dorit sa fim impreuna, cate am petrecut de atunci si cum fiecare zi ne-a facut mai puternici. Intocmai ca gustul dens si puternic al vinului invechit de ani, dar imbogatit cu o savoare speciala!”

” Eu, Bogdan, te iau pe tine, Florentina, sa imi fi jumătatea perfecta pentru tot restul vietii si dincolo de aceasta lume pamanteasca! Te iau sa te port cu mine in suflet si in trup oriunde viata ma va purta. Stiu ca imi vei fi sprijin in toate momentele pentru ca ma iubesti pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce as putea fi. Sunt convins ca ma vei accepta cu toate neajunsurile mele de barbat, asa cum si eu te voi completa pe tine intr-o armonie curata! Iti promit ca te voi iubi si respecta în toate momentele si zilele sensibile . Am incredere in noi ca ne vom ajuta reciproc sa devenim cele mai bune variante ale noastre si sa onoram familia cu un camin cald, curat si armonios!”

Acestea si multe altele, pe care cuvintele nu au puterea de a le reda, fiind spuse, va lasa in compania Florentinei si a lui Bogdan. Va invitam sa va imaginati mai departe cum povestea lor isi scrie paginile cu fiecare emotie traita!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp