fbpx

Florentina si Nandhu

  • Nunta
  • Anglia / Hengrave Hall
  • 19 May 2019

Nunta la Palat cu Florentina si Nandhu a fost o specialitate pentru noi, servita cu mult rafinament, eleganta si chiar distractie! Intr-o locatie de poveste, special aleasa pentru a desavarsi povestea de dragostea dintre ei doi si chiar pentru a fi un inceput promitator al vietii de familie ce si-o vor forma de acum inainte!
Desi toate fotografiile noastre sunt realizate cu aceeasi aparatura, momentele unei nunti sunt, cu precadere, aceleasi, ceea ce ne diferentieaza de la eveniment la eveniment este capacitatea cu care mirii aleg sa isi exprime emotiile, pe de o parte, si empatia si sensibilitatea noastra, pe de alta parte, cu care putem capta aceste micro-momente care fac unic evenimentul lor!
Avem nevoie de un bagaj mare de inteligenta emotionala, pe care, deseori, ne-a fost teama sa il scoatem la iveala. Dar in fotografia de eveniment de familie, de cele mai multe ori, acest mic aspect al vietii noastre personale transcende atat de bine in viata noastra de fotograf.
Ce diferentieaza, ca detalii o nunta din Anglia fata de o nunta din Romania? In afara de puritatea locatiei, ceea ce poate fi intalnita si aici, la noi, acolo, in tara lui Shakespeare, oamenii sunt mai organizati. mai calculati si mai minimalisti! Au inteles ca less is more and less means a better quality! Iar Florentina si Nandhu ne-au invatat si pe noi cum sa apreciem aceste aspecte! Nativi romani, Florentina si Nadhu s-au adaptat usor-usor vietii unei tari straine, initial foarte rece si prea putin primitoare. Ei sunt insa omeni calzi si deschisi, au reusit usor sa isi faca prieteni si sa raspandeasca in jur veselia tipic romanesca, dar si usurinta cu care isi lasa lacrimile de fericire sa curga in voie.
Si asta spre incantarea noastra ca fotografi, pentru ca am avut parte de o nunta frumos organizata, dar si plina de emotii puternice!
Multumim pentru increderea acordata, pentru charmul vostru si pentru rabdarea pe care ati avut-o cu noi!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp