fbpx

Florina si Andrei

  • Bucuresti
  • 13 Jul 2019

Visurile devin realitate atunci cand decizi sa te trezesti si sa actionezi real! Visurile nu se vor intampla cu tine intr-o patura calda, intr-un fotoliu confortabil si cu un caiet de dorinte in mana! Visurile se vor intampla cu tine pe strada, alergand, cautand, luand decizii mai bune sau mai putin bune, dar actionand, asumatandu-ti riscuri si compromisuri, asumandu-ti greseli dureroase, dar fiind recompensat cu momente magice ce te vor incarca de energie!
Si atunci cand visul incepe sa devina realitate, incepe si euforia! Inima iti bate mai repede, gandurile iti zboara mai repede, oamenii alearga in loc de a merge, timpul pare ca nu este suficient sa te bucuri de visul tau, sa ii tragi toata seva si sa o pastrezi cat ai nevoie! Iar apoi, ca o clipire, s-a terminat!
Ziua nuntii este printre cele mai frumoase momente din viata unui cuplu! Visul din copilarie al fiecarei fetite ce isi imagineaza rochia alba cu trena si voalul lung ce se asterne ca un gand ratacit in urma ei! Emotiile acestei zile depasesc cu mult asteptarile tuturor si oricat de pregatiti am gandi ca suntem, nu vom fi in realitate, niciodata pe de-a dreptul pregatiti!
Florina si Andrei nu au facut rabat de la aceasta zi cu aceste traditii! Si, cat de mult si-a dorit Florina sa isi ascunda emotiile iminente, desi nu stiu de ce, importanta zilei a fost mai puternica! Din cand in cand, ochii ii erau usor umezi, iar inima ii batea mai puternic! Intocmai ca unei mirese! Andrei a fost sau a incercat sa fie mai echilibrat si asta doar pentru a-i demonstra inca o data Florinei ca se va putea baza pe el întotdeauna, ca alături de el si impreuna vor putea face fata lungului drum ce ii asteapta!
Cu dragoste, intelegere, sustinere si rabdare, visele lor impreuna vor deveni, rand pe rand realitate!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

 

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp