fbpx

Florina si Florin

  • Nunta
  • Constanta - Mamaia
  • 26 Aug 2017

Din lung metrajul Florina și Florin, astăzi, într-o zi mohorîtă de început de an, vă prezentăm partea a doua și anume, The big day of all!

Ziua nunții unora dintre cei mai veseli și plini de pasiune oameni cu care am avut plăcerea să colaborăm. 

Și că tot suntem veniți după o vacanță plăcută de sărbători de iarnă și tare ne-ar plăcea să o mai prelungim la căldurică cu un pahar de ceva bun și cald in mână și sub o pătură pufoasă visând la zilele lungi de vară cu soare si distracție, postarea aceasta este numai bună să ne adâncească și mai mult pofta.

O nuntă inedită precum ei, lipsită de orice constrângere și prejudecăți, de orice compromis și orice „că așa se face”, o nuntă în sensul larg denumit, de fapt o super zi cu o super petrecere la malul mării, în care Florina și Florin au primit binecuvântarea părinților, a prietenilor și a divinității in care sufletele lor cred.  O mână bună de oameni ce le-au fost alături nu pentru că așa se cere, ci pentru că și-au dorit asta fără nici o obligație. Și-apoi cine nu și-ar fi dorit să ajungă la mare pe o plajă privată în plin sezon estival, să fie alături de prieteni, să guste mâncărică bună, să asculte cea mai bună muzică, să se bucure de cea mai faină mireasă și cel mai zăpăcit mire și apoi să privească răsăritul așezat pe un șezlong îmbrățișat de persoana iubită?! Hmmmm…da, toți cei de acolo și-au dori asta.

Florina și Florin iubesc aventura, iubesc dincolo de limite, le place viața și vor să încerce cât mai mult din bunătățile ei, au principiile bine conturate și reușesc să trăiască fără regrete.  De ziua lor au ales marea pentru că iubirea și dăruirea lor reciprocă este fără limite, iubesc momentele ei de liniște în care se regăsesc, adoră furtunile ivite din senin pentru că atunci învață cum, trecând peste încă una, relația dintre ei devine tot mai puternică și mai învingătoare. 

Le mulțumim că ne-au onorat să facem parte din echipajul lor. Ne bucurăm că le-am oferit amintirea pe viață a celor întâmplate acolo.

Multumim Mihai și Alina Paraschiv pentru colaborarea faină pe care o avem cu voi.

Până data viitoare, have fun!

Cu drag, echipa FotoDumbravă!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp