fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Gabriela Abi si Marius

  • Bucuresti
  • 13 Jul 2019

Cu capul in nori si cu picioarele pe pamant! Asa sunt Gabriela si Marius! Romantici, indragostiti unul de altul si de tot ce este frumos si ce ii inconjoara, de munca si pasiunea lor!
Gabriela zboara des si peste tot, mai mult este in aer decat pe pamant. Gabriel o asteapta linistit acasa sa ii inunde inima cu dragoste si fericire!
Unde s-au intalnit, nu am aflat! Probabil pe la vreun aeroport sau chiar prin vreun avion! Si probabil Marius a fost cel cu initiativa, este mai sturlubatic asa, mai nazdravan si cu siguranta i-a picat „cu tronc” frumoasei noastre stewardese. Pana la un punct toate au fost la nivelul fluturi in stomac, inimioare si nopti albe! Apoi s-au pus serios pe treaba si au stabilit nunta! Si uite asa au ajuns aici: da-i agitatie, da-i program, da-i stres, da-i cautari, da-i acum nopti albe si pline de griji! Sa iasa bine! Toti mirii vor ca ziua nuntii lor sa iasa bine! SI nu am intalnit pana acum nici o mireasa care sa fi dormit bine inainte de nunta, probabil este vreo traditie ceva!

Cert este ca ziua Gabrielei cu Marius a iesit perfect! Asta pentru ca toti cei dragi au fost acolo, toti cei care conteaza le-au fost aproape, toate momentele care iti dau acea „piele de gaina” s-au intamplat fara programare, iar toate emotiile care i-au coplesit, pe care le-au ascuns mai mult sau mai putin, i-au facut sa se simta sa cum meritau: cei mai importanti in ziua nuntii lor!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp